Green Tea Carrot Cake for Reni

9 08 2010

Pesenan Reni, ordernya minta frosting cheesenya di pakein green tea…sempet heran juga sih, waktu Reni sms minta frostingnya pake green tea, biasanya kan klo Carrot cake frostingnya cuma cheese cream aja,
aku :emang enak ren?
reni : ga papa, lagi pingin green tea aja..

saya mah nurut aja apa kata customer, untungnya masih punya stock bubuk green tea, kasih deh 1 sendok tes bubuk green tea ke adonan frostingnya dan ternyata….hmmmm smell goood… :)   rasanya? yummy ada sepet2nya dikit..hihi..

thanks ya Ren. enjoy!!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: